Radostin Rusev profile picture blank logo Rade Center

Радостин Русев – Чакръкчия и Юмейхо терапевт

Радо е роден да прави терапии. Още като дете той има свръхразвита чувствителност в сетивото за допир и проявява емоционална уравновесеност на по-зрял човек. Практикува масаж върху роднини и приятели още от ранна възраст. Скоро разбира, че призванието му е да помага на хората, а по-късно се насочва към мануални терапии и психотерапевтични методи. Предимството при Радо е, че не е нужно да го насочваш – сам намира проблема в тялото ти и го разрешава. Доверен събеседник, който ти задава необходимите въпроси, за да намериш решение на своите дилеми и трудни взаимоотношения..

1) Чакръкчия

2) Сертифициран терапевт „Юмейхо – 3та степен терапевт“

3) Сертифициран масажист „Класически масаж“;

4) Водач Регресия

Asya Ivanova

Ася Иванова - Тета и K-power терапевт

Ася Иванова е успешна бизнес дама с над 16 годишен опит в корпоративния свят, където ръководи екипи на 3 континента. Често канен лектор на форуми и конференции по теми, посветени на насърчаването и подкрепата на жените в бизнеса и женското лидерство. Високорезултатен консултант, експерт по управление и мотивация на персонал, водеща на корпоративни обучителни програми. Щастливо омъжена от 15 години, майка на две деца. Нейните статии, видеа и семинари вдъхновяват хиляди жени в България и по света да постигат положителна промяна и щастлив живот. В практиката си успешно използва придобитите знания от Тетахийлинг, Кинезиология, Приложна психология, коучинг, прилагайки разнообразие от методи, чиято комбинация дава бързи резултати за клиентите й. Автор е на книгата „Магията на баланса” – практически наръчник как да имаме успешна кариера и щастливо семейство едновременно. Медиите я наричат „менторът на звездите”, защото на наейната експертиза се довериха много от популярните лица и тя успя да задоми едни от най-желаните ергени в България. Ася е партньор в Университет за Личностно развитие и Предприемачество, съорганизатор и лектор на „Големият Взрив” в зала „Арена Армеец”- София.

Снежана Стоичкова - Рейки Терапевт

Снежана Стоичкова - Рейки терапевт

1) Рейки терапевт - (Класическо

Усуи Рейки 2ро ниво)

2) Специалист Ангелско лечение

"Винаги помагай,никога не нараняваи!"
Принципите е Рейки са:
1) Точно днес не се гневи.
2) Точно днес не се тревожи.
3) Точно днес бъди благодарен.
4) Точно днес работи усилено.
5) Точно днес бъди добър с другите.

Ученичка съм на рейки мастер Кирил Стоянов, който ме въведе в оригиналният метод Рейки на д-р Микао Усуй. Рейки помага чрез насочване на осъзнато намерение към даден проблем, в зависимост от потребността на пациента.

В допълнение на метода на д-р Микао Усуй, използвам защитни знаци за сила и хармония.
За да се получи цялостно подобрение, също въвеждам пациентите ми в поле от Божествена енергия.
Мога да включвам като помощници Ангели и Архангели, Духовни водачи и Извисени Учители. Тяхното цветово въздействие помога при пациенти със силно замърсена аура - още известно като нарушения в общото електромагнитно поле на нервната система.
Целя духовното тяло на пациента да се изчисти от негативното - тогава се променя състоянието на пациента на клетъчно ниво. Показател за това е чувството на лекота и облекчение, което усещат моите пациенти. С Рейки се поставя ново начало в живота на пациента.
Често по време на терапиите виждам картини, подсказващи причините, довели до заболяването. Те са ключ към оздравителният процес. Някои от тях пресъздавам в картини, нарисувани от моята ръка, които давам обратно на пациентите.
Да се свързвам с информационното поле, чрез Божествената енергия за мен е изключително ценен дар.

Да помагам на хората е мои дълг и призвание.

Йордан Нинков - Астролог

Новият ни колега Астролог Йордан Нинков може да ти помогне да разбереш: 1) Твоите силни и слаби черти на характера (дори онези, които са скрити за теб);
2) Да намериш нови решения на проблемите в взаимоотношенията ти с другите хора;
3) Да разбереш коя професия е най-подходяща за душата ти;
4) Да откриеш спящите дарби в теб;
5) Да разбереш от кои заболявания трябва да се пазиш;
6) Коя е духовната ти Мисия на този свят;
7) Да ти помогне да преудолееш най-голямата ти трудност;
8) Да намериш кой е коренът на сегашните ти проблеми;
9) Да откриеш нови радости в живота си;
Как протича такава консултация можеш да видиш от тези две видеа:
• Кратко видео 10мин. – https://youtu.be/CcNVb0KtLbc
• Дълго видео 1час - https://youtu.be/ugDZdg_EklU
Цената за 1час. е 50лв. Може да е присъствено в кабинета ни, а може и да е онлайн.
Подари Астрологическа Консултация на твой близък. Имаме Ваучери с които да подариш.
Цената на ваучера е 50лв. Може да се плати на място на нашият адрес ул. Пиротска 66, както и по банковата ни сметка: BG80RZBB91551009545338, за фирма RADE YUMEIHO THERAPY CENTER EOOD, с основание – „ваучер – астрология“

Antoniya Mineva

Антония Минева - Боуен и Rejuvance терапевт

Антония Минева е утвърден терапевт и специалист по Боуен терапия. Благодарение на задълбочените си познания и практика, тя постига завидни резултати, независимо от сложността на оплакванията, с които пациентите идват при нея. Много суперлативи могат да бъдат казани за нейният мек и търпелив подход, а коментарите от нейните пациенти само го потвърждават.

Тя е завършила професионалното си обучение по Боуен през януари 2020г. За краткото време от тогава до сега, вече е изградила своя успешна практика с редица редовни пациенти, които горещо я препоръчват.

Завършила е обучение по Rejuvance през ноември 2019. Тази рядко срещана терапията за микро фасциален масаж на лице подобрява състоянието на лицевата мускулатура и изглажда кожата без кремове и уреди. Видимото подмладяване и тонизиране на лицето е един от резултатите на тази терапия!

Rade Center Call now