Yumeiho Юмейхо logo Rade Center

Юмейхо терапия

Според създателя на Юмейхо терапията д-р Масаюки Сайонжи болестите се появяват поради нарушаване на балансът в тялото. Терапията цели да възвърне този баланс в основните системи: Обмяна на веществата, Мускулна структура, Нерви и Скелет. В следствие се подобрява цялостно здравето и психиката! Юмейхо се различава от всички останали познати методи, масажи, хиропрактика, остеопатия, подобни наместващи техники и др. по своята теория за центъра на тежестта, идеята за симетрия и равновесие в човешкото тяло, което е известно като „Баланс на човека“. Трудно можем да намерим човек със напълно симетрично разположени хълбочни (тазови) кости. Когато хълбочните кости са разместени, това е основна причина за: изместване на прешлените на гръбначния стълб, възникване на проблеми в ставите, затруднено движение на кръвта и лимфният поток, неправилно натоварване на мускулите, лошо влияние върху вътрешните органи. В резултат на това са възможни притискане на нерви, възпаления, напрежение и болки в различни зони из тялото, таза, сегментите на гръбначния стълб и др. Тези нарушения водят рано или късно до хронични заболявания.

Юмейхо е съчетание от 100 отделни похвата, които целят да възстановят баланса в тялото. Чрез тази терапия се увеличават собствените жизнени сили и имунитет. Резултатът е естествено максимално възстановяване на организма.

Юмейхо терапия се прилага успешно вече повече от 30 г. и във различни държави по света и дава своят изключителен ефект. Уникалната комбинация от масажни техники, наместване на стави и акупресура превентира над 200 хронични болести. Облекчава болките без медикаменти, включително при следните проблеми:
Сколиоза;
Хернии на гръбначния стълб;
Дискови лумбалгии;
Ишиас;
Отстранява симптомите на коксартроза;
Повлиява няколко типове парализа;
Спомага за преодоляването на депресия;
Възстановява имунитета.
Действа превантивно и дълготрайно за над 200 вида заболявания и помага на хората да бъдат по-здрави и енергични.

Можете да прочетете повече за терапевт Радостин Русев, който прави тази процедура, на ТОЗИ ЛИНК

30мин. Юмейхо= 40лв.
1час Юмейхо= 50лв.
1час и 30мин. Юмейхо= 60лв.

Rade Center Call now