Антония Минева - Реджуванс терапия

Rejuvance / Реджуванс терапия за лице

Rejuvance / Реджуванс терапия за лице

Какво влияе най-силно върху лицето? Всичките ни чувства и най-вече грижите, страховете, разочарованията, раздразненията, мъката, задържани в мислите, ни носят напрежение и оставят своя траен отпечатък върху лицето. Когато мускулите на лицето дълго време "показват" какво чувстваме, те губят своята еластичност и тонус. А какво можем да направим за лицето си, за да върнем неговия сияен и спокоен вид? Реджуванс техниката възстановява естествената жизненост на лицето. Какво представлява техниката РЕДЖУВАНС? Реджуванс е мануален метод за терапия на лицето, който стимулира мускулите на лицето да възвърнат своя тонус и еластичност. Не се използват кремове, серуми или електростимулация. Реджуванс е много фино, нежно и ефективно докосване, което оживява  и освежава лицето, релаксира и успокоява. Терапията се състои от шест базови процедури, които се правят през 2-3 дни. Те обхващат всички структури (съединителна тъкан и мускули) на лицето, темето, врата, шията и деколтето. Ефектът е видим още след първата процедура – кожата се освежава, става по-мека, еластична, сияеща и гладка. След базовите процедури се препоръчва по една или две поддържащи процедура всеки месец, които затвърждават ефекта на витализиране на мускулите и кожата на лицето.

РЕЗУЛТАТИ

Ефектът от Режуванс техниката е сравним с резултата от лифтинг операция, но без риска от усложнения. Всичко се случва по един естествен, приятен и релаксиращ начин.
- Подобрява се тонусът на мускулатурата на лицето и кожата видимо се стяга
- Намалява размерът на порите
- Стимулацията на лимфния поток и кръбообращението елиминира токсините, подобрява се хидратацията и храненето на кожата, цветът на кожата се подобрява
- Фините бръчки изчезват напълно, а по-дълбоките се заглаждат
- Значително намаляват тъмните сенки под очите, а кожата под очите се стяга и освежава
- Контурът на лицето се подобрява А заедно с това има и Бонус ефекти: - облекчава главоболието и мигрената - подобрява качеството на съня - води до цялостна физическа релаксация и ви дарява със спокойна усмивка Реджуванс успешно забавя процесите на стареене!

Повече за терапевт Антония Минева, която прави тази процедура можете да натиснете ТОЗИ ЛИНК

Техниката е предназначена за всички, които се притесняват от хирургичните интервенции или ги е страх от игли и инжектиране на различни вещества, но все пак държат да излеждат добре!

1 час Rejuvance терапия = 60 лв.

Цена за комплект от 6 процедури 300 лв.

Специално предложение за Свети Валентин от 250лв (важи до 10ти фев) - виж на ТОЗИ ЛИНК

Rade Center Call now