Rade Center
Антония Минева - Реджуванс терапия

Rejuvance / Реджуванс терапия за лице

Какво влияе най-силно върху лицето?
Всичките ни чувства и най-вече грижите, страховете, разочарованията, раздразненията, мъката, задържани в мислите, ни носят напрежение и оставят своя траен отпечатък върху лицето. Когато мускулите на лицето дълго време "показват" какво чувстваме, те губят своята еластичност и тонус. А какво можем да направим за лицето си, за да върнем неговия сияен и спокоен вид? Реджуванс техниката възстановява естествената жизненост на лицето.
Какво представлява техниката РЕДЖУВАНС?
Реджуванс е мануален метод за терапия на лицето, който стимулира мускулите на лицето да възвърнат своя тонус и еластичност. Не се използват кремове, серуми или електростимулация.
Реджуванс е много фино, нежно и ефективно докосване, което оживява  и освежава лицето, релаксира и успокоява.
Терапията се състои от шест базови процедури, които се правят през 2-3 дни. Те обхващат всички структури (съединителна тъкан и мускули) на лицето, темето, врата, шията и деколтето. Ефектът е видим още след първата процедура – кожата се освежава, става по-мека, еластична, сияеща и гладка.
След базовите процедури се препоръчва по една или две поддържащи процедура всеки месец, които затвърждават ефекта на витализиране на мускулите и кожата на лицето.

РЕЗУЛТАТИ
Ефектът от Режуванс техниката е сравним с резултата от лифтинг операция, но без риска от усложнения. Всичко се случва по един естествен, приятен и релаксиращ начин.
- Подобрява се тонусът на мускулатурата на лицето и кожата видимо се стяга
- Намалява размерът на порите
- Стимулацията на лимфния поток и кръбообращението елиминира токсините, подобрява се хидратацията и храненето на кожата, цветът на кожата се подобрява
- Фините бръчки изчезват напълно, а по-дълбоките се заглаждат
- Значително намаляват тъмните сенки под очите, а кожата под очите се стяга и освежава
- Контурът на лицето се подобрява
А заедно с това има и Бонус ефекти:

- облекчава главоболието и мигрената

- подобрява качеството на съня

- води до цялостна физическа релаксация и ви дарява със спокойна усмивка

Реджуванс успешно забавя процесите на стареене!

Техниката е предназначена за всички, които се притесняват от хирургичните интервенции или ги е страх от игли и инжектиране на различни вещества, но все пак държат да излеждат добре!
1 час Rejuvance терапия = 50 лв.
Цена за комплект от 6 процедури 250 лв.

Call Now ButtonCall now