Rade Center
hands spiritual energy reiki

Рейки терапия

Рейки – Изкуството да лекуваш с полагане на ръце е познато още от дълбока древност по всички краища на планетата. Природен инстинкт е да положиш ръце върху болното място, върху някой, който не се чувства добре. Когато дете се нарани, често майката полага ръце върху нараненото място. Човешкото докосване носи лечебна сила и любов. Енергията, която се отдава по този начин е известна с много имена, в Китай тя е “чи”, за индийците е “прана”, в Япония я наричат „Kи“.

Рейки е енергията на баланса, хармонията и здравето. Рейки работи на всички нива: физическо, емоционало, ментално и духовно. Изчиства тялото от “негативните” натрупвания и го зарежда с нова енергия.

Рейки действа благотворно и ускорява възстановяването, например след нараняване; след химио и лъче тарапия за въстановяване, след раждане, стабилизира кръвното налягане; намалява и отстранява стреса, както и всички негови последствия, работи успешно за контрол над болката – всичко това се явява резултат на стимулираните естествените оздравителни способности на организма.

Можете да прочетете повече за терапевт Снежана Стоичкова, която прави тази процедура, на ТОЗИ ЛИНК

1 час и 30мин. Рейки терапия = 50 лв.

Моля, не използвайте Рейки като алтернатива на предписаното от лекарите лекарство.

Call Now ButtonCall now