Още едно Лего състезание се случи УСПЕШНО.
Имаме трима състезатели – ти си на ход да помогнеш да определим най-добрият творец измежду тях.
Попълни тази кратка Анкета: 

Анкетата ще е активна само от 24ти до 31ви май 2022г

Здравейте, Симпатяги

Проведената анкета за състезанието „Къща-Чудовище“ излъчи победител и помогна доста да изберем темата на следващото състезание.
Както сте разбрали от заглавието тя е „Робота и Колата“.
Срок: До 22ри май 2022г

ЗАДАЧА: Постройте Робот (може да е на всякаква тема) единственото условие е да не ползвате готови модели. Този робот трябва да си има негова лична Кола/Превозно средство и както ръка влиза в ръкавица да може да влиза в тази негова кола.

Постройте и Колата му. Тя може да е предназначена за улица, офроуд, катерене, вода, кораб, подводница, амфибия, въздух, митично, магично, космическо и животинско като произход. Т.е. няма забранени видове.
Колата може да има мотор, може и да няма.
Допълнителни еднократни 30 точки ще получат МОС-овете, които без ел. двигател могат да изминат 30см. Т.е. ползват пружини, ластици, контра тежести или други задвижващи техники познати в Лего строенето.  Ще е необходимо да направите 1мин. видео как МОС-а ви изминава разстоянието от 30см, за да спечелите този еднократен бонус в това състезание.

Стандартните правила важат с пълна сила:
1) Всеки може да участва само със свое собствено творение от Лего (МОС) – може да е с физически части, може и да е изцяло онлайн творение. Може да се ползва официалният безплатен софтуер на Лего  за тази цел https://www.bricklink.com/v3/studio/download.page 
2) Няма такси;
3) Наградата е 100лв. за първенеца, определен от Анкетата на състезанието;
4) Задължително се участва със снимки (максимум 5бр. На МОС-ка по желание може и с видео (максимум 300MB)– или и двете заедно);
5) МОС-ве се приемат само до крайната дата на състезанието до 22ри май 2022г на тази поща: mlegorade@gmail.com
6) В писмото си, моля, напишете името на създателя/участника и името на вашият МОС, както и телефон за връзка с вас.
7) Първенеца се определя с анкета, която се попълва от всички виждащи състезанието в седмицата за оценяне – 7дни след крайният срок на състезанието
8) Победителят/ Първенеца получава наградата и се снима с МОС-ка си как я получава (мястото ще го уточним допълнително). Така се увековечава постижението му в галерията на форума със заглавие под снимката „Първенец в Състезание „Темата на състезанието“ от кога –до кога е било.
9) Шервате и споделяте на своите профили, всичко свързано с Анкетата.

Пояснения:

  • Анкетата в това състезание ще има три черти за оценка: Красота, Практичност и Уау-фактор.
  • Човек дава само три вида оценки: Давайки 1 точка – означава слабо е. Давайки 2 точки- значи добре е, харесва ми. Давайки 3 точки- супер е, много много ми харесва. Не може да се дават повече точки. Не може да се дадат 0 точки.
  • Ще се оповестят точките на всички кандидатури, така че всеки участник ще получи обратна връзка за своят МОС от участниците във форума.
  • Първенец/ Победител МОС е онзи, който изкара най-много точки спрямо останалите.
    Ако има два първенеца – се събират още анкети – докато стане ясно, кой е първенеца.
  • Ще се обадим на Първенеца/Победител и ще се уговорим за награждаването му. 

УСПЕХ!
Ще се видим на финала

Дишай! Вселената си знае работата.
(МОС) Победителят от последното състезание "Къща-Чудовище"
Дишай! Вселената си знае работата.

Да. Правилно прочетохте – става дума за Лего, Лего части и Лего състезания. 

Ние в Rade Center познаваме силата на работещият мозък. Един от начините той да заработи е чрез игра.

А има ли по-добра игра на тази планета от Лего ?  Може би да, може би не. 

Затова решихме да провеждаме Лего състезания. 7 ще бъдат проведени през 2022г от нас. Всяко едно на различна тема. Всеки път публиката ще гласува с анкета и ще определя победителя, построил най-доброто творение (МОС).

Ако ви трябват части – ние можем да ви съдействаме. Това е линка към магазина ни в БрикЛинк: https://store.bricklink.com/Rade_Center_Sofia 

Ако вие имате лего на части, които просто събират прах или се канят да се забият в ходилата ви – просто ни ги донесете и ние ще ги купим. Може да се разберем за това на телефон: 0885314878

Наши творения:

Rade Center Call now