Хюман дизайн – Опознай себе си

автор: Радостин Русев

„Опознай себе си“ е било изписано над портите на античния свят. Над портите на новия свят пише „Бъди себе си“. Твоята любов е вътре в теб. Ако ти или света около теб имате нужда от промяна – започни от себе си.

Хюман дизайн е наука

Новата наука Хюман Дизайн, която обединява древната китайска „Книга на промените И Дзин (I-Ching)“, ведическото знание, кабала, aстрономията, aстрофизиката, aстрологията, квантовата физика и генетиката. Хюман дизайн дава индивидуална информация за всеки един от нас. Уникални, различни и неповторими са както хората, така и техните карти.

На базата на дата, час и място на раждане може да се създаде уникална карта,която се нарича „графика на тялото“. Тя не само описва личността ни в голяма дълбочина, но и позволява да се надникне в мотивите и поривите, които ръководят живота ни – несъзнаваните процеси.

Дава подробна информация за всеки отделен човек, за здравето, за личния свят, за това на какво може да разчита във всеки момент, как е най-добре за него да взима решения и с какво да се съобразява. Дава ни знание, с което да се движим през живота си с лекота.
В сравнение с астрологията, системата на личния дизайн е относително нова.
Представена е за първи път преди 28 години, през 1986г., от канадеца Робърт Алън Краковер под псевдоним Ра Уру Ху.

Хюман дизайн е наука, която позволява чрез анализа да получим информация за уникалните модели, които всеки един от нас притежава, за да изживее живота си, пътувайки през него с удоволствие.

Запознавайки се с личната си карта и приемайки я с доверие, всеки поставя началото на личен процес на осъзнаване. Така надникваме дълбоко в природата си и ни се дава възможност да доловим магията, която съществува в обикновения свят.

Излез от Матрицата 

Системата на личния човешки дизайн може да промени живота ни, като ни запознае с правилния начин за вземане на решения и в резултат от това да се радваме на положителни резултати. Тя ясно и точно ни показва как всеки един от нас се различава от околните. Така всеки от нас притежава потенциала да преживее своята уникалност и да се наслади на живота си.

Първата стъпка е обръщането навътре към себе си – започни с нея!

Имаш ли порив – последвай го! Той ще те отведе към твоята истинска същност и природа.

С Хюман Дизайн си изясняваме:

 1. Кои са качествата и потенциала ни?
 2. Как да се придвижваме с повече лекота по пътя си?
 3. С каква жизнена енергия разполагаме?
 4. Как да я оползотворим, така че да се чувстваме удовлетворени?
 5. Как да взаимодействаме най-благоприятно с другите?
 6. Как да разпознаваме кое е най-подходящо за нас при взимането на решения?

Хюман дизайн е ключ, подходящ за всеки, който търси начини, да преоткрие себе си и да сътвори живот в хармония със света.

В Rade Center ще се запознаеш с очарователната Райна Иванова, която ще състави лично за теб Хюман Дизайн карта на твоята настояща енергия. Ще успееш да получиш всички ползи от тази нова наука и да подпомогнеш своето себеразвитие.

 

Хюман Дизайн
Отбелязана с:            

Едно мнение по „Хюман Дизайн

 • 27/01/2021 в 7:39 pm
  Permalink

  Много съм доволна от Юмейхо терапията,бях скована почуствах голямо облекчение .Радо е страхотен професионалист.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Rade Center Call now