В Rade Center полагаме допълнителни грижи за нашите пациенти и клиенти.

Почистваме помещенията ни с надежни препарати редовно. Използваме и машини за допълнително почистване на въздуха и пространството.

Препарати

Имаме инсталирани следните системи:

Голям Озон и Плазма генератор

Голям Озон генератор - Раде Център

Мощен уред за качествен контрол над въздуха и пространството в здравният ни кабинет. Използваме го за стерилизация и освежаване на въздуха между процедурите ни. Работният обем въздух, който може да обработи е достатъчен за стандартен апартамент. В допълнение този уред може да озонира течности и чайове, които също използваме при нашите специализирани процедури.

  • Вграден Озон генератор за производство на значителни количества Озон. Молекулата на Озон (О3 представлява тежък кислород). В природата тя се получава когато светкавица разкъса въздушните молекули при преминаването си. Той действа изключително релаксиращо и стабилизиращо на нервната система на всички бозайници. Заради наличието на Озон ни се струва въздуха „тежък и наситен“ след буря и пак заради него се унищожават 99,99% от наличните във въздуха микроби и бацили.
  • Вграден Плазма генератор, който премахва всички вируси и бактерии. Плазмата има действието на отрицателни йони, но е с по-добър и постоянен антибактериален ефект. В природата такива отрицателни йони се отделят от големите водопади, когато морски вълни се разбиват в скалите и навътре във вековните гори. Действат на нервната система, като я синхронизират обратно към естественият й ритъм. 

Малък Озон генератор (за кола)

Озон генератор и лого

Този дребен уред произвежда Озон и Отрицателни йони. Оригинално предназначен да прочиства въздуха от миризми в кола (т.е. ограничено пространтво и източник 12V на захранване). Поддържа нивата на озон във въздуха по време на терапия и масаж. Тих, малък и лесен за употреба. В Rade Center на него разчитаме за ежедневните ни процедури. Допълва всеки релакс масаж, отвеждайки пациента до още по-дълбоко спокойствие.

Солна лампа

Присъствието на голям къс каменна сол (оформена като лампа) влияе на помещението по няколко начина:

  • регулира влажността като люспи от себе си сол
  • действа антибактериално, пречиствайки всички спори на мухали и бактерии във въздуха
  • неутрализира негативните електромагнитни вибрации от заобикалещият кабинета ефир.
  • свети с мека светлина, отпускайке нервната система посредством очният нерв
  • регулира миризмите в кабинета

 

 

Соларна система

Соларен панел - Раде Център

Произвеждаме своя зелена енергия и я използваме за захранване на лап-топа ни, мобилните телефони на пациентите, касовите ни апарати, солната лампа и малкият озон генератор. Всичко се базира на 12V електричество, 100Ah батерия и 170W фотоволтаичен панел.

„Мъдър и силен е онзи, който гради енергията си.“ – неизвестен автор.

Rade Center Call now