Казвам се Радостин Русев и в тези редове ще ви разкажа малко повече за Чакруването и Чакръкчийството или какво всъщност правя като Чакръкчия.

Има много разногласия и противоречия по тази тема. Има хора, които се представят за такива и мамят хората. Има измамени. Има контузени. Има високи надежди. Има доста разочарование. Тъжно ми е, че с това от Бог дадено призвание се злоупотребява така нагло.

За да се получи полза от моите чакръкчийски дейности не е нужна вяра. Не съм поп че да ми вярвате. Да се вярва че мога да направя излекуване в последен стадии заболяване не е сериозно.

Чудеса не правя!

Просто намалявам болките- до колкото пациента позволи. Имало е случаи, в които човекът е за операция – тогава отказвам да помагам и го пращам при хирург. Хората ми се сърдят че им отказвам. Това те си го решават. Първият ми принцип е „Не вреди. Помагай мъдро.“

Ето как аз разбирам нещата за Чакръкчийството и това да си Чакръкчия:

Роден съм с ръце, които могат да усетят болката в чуждо тяло. Още от дете го усетих и си играех с това по гърбовете на роднините ми.

Така се получи, че и двете ръце съм си чупил. Познавам болката и страхът, които това преживяване носи.

Имах фациалис – възпаление на лицевия нерв, получено вследствие надухване от прозорец. Усетих какво е да се усмихнеш и само едната страна на устните да се повдига – а другата – да виси, както и да си мислиш, че си си затворил окото – а долният ти клепач да виси отворен=. Благодарение на тази неприятна случка сега практикувам доста акупресура и успокоение на нервни окончания. Не искам никой да преживява това, което аз преживях.

Имам лек плексит от многото терапии през годините. Преживял съм няколко остри кризи на възпаление. Добре опознах ходенето с шал като робот. Заради тези възпаления се запознах по-обстойно с приложението на удърните похвати за стабилизация на нерви. Комбинирах нова своя техника за успокоение на плексит.

„Вселената си знае работата“ – Радостин Русев

Тя ни учи чрез всичко, което ни се случва. Мен ме учи най-вече какво е болка и как да я облекчавам.

В моята практика на Чакръкчия ползвам бамбукови пръчки. Зная как да ги прилагам за облекчение на болката при нервопатии. Особено ефективен метод е за плексити. Както и за лимфен дренаж. С тях доста добре се чисти насъбралата се вода в мускулатурата.Могат да помогнат бързо да се очисти болезнен целулит.

Ползвам краката си за стимулиране на кръвообращението върху цялото тяло на пациента. Тази процедура се казва Балканско газене. Доста добре по този начин се отпуска мускулатурата на цялото тяло (включително врата и главата). Незаменим похват при схващане, настинка и надухване.

Мога да поставям вендузи. Вендузите се палят със спирт, за да се получи вакуум.Тях ползвам за конкретно въздействие в дълбочина. Подобрява се цялата тъкан на обработваното място и същевременно има детоксикиращ ефект.

Прилагам често акупресура – натиск с пръсти върху отделни нервни окончания. Акупресурата използвам за успокояване на нервите и при развръзването на емоционални блокажи. Този похват ползам често в комбинация с Юмейхо терапията и Дълбокотъканният масаж.

Учих и достигнах до 3та степен в Юмейхо терапията. Това ми дава допълнително разбиране за цялостния баланс в тялото на човека. Учителят ми – Валентин Мирчев и синът му Павлин Мирчев, ме научиха как да прилагам Юмейо терапията правилно. Много съм им благодарен за майсторството, което ми показаха и че имах възможността да се уча от толкова добри учители.

Учих класически масаж и го усъвършенствах, практикувайки в спа център. От практиката си там се научих как се работи качествено.

Асистирах (като преводач) на Аюрведа доктор от Индия (д-р Авишек Мишра) в прегледите му по пулсова диагностика за година и половина. Покрай съветите, които той даваше на хората, научих и разбрах много неща, свързани със здравето.

Продължавам да търся курсове, учители и ментори, както и да чета всичко, което може да ми помогне в изпълняването на моето призвание – да облекчавам болката.

Мога да облекча и твоята болка. Телефонът за записване на час при мен е 0885 314 878.

Ако си доволен – ще оставиш хубав коментар, както го направиха останалите.

Ако не си доволен – няма да плащаш.

 Повече за Радостин Русев можеш да прочетеш на ТОЗИ ЛИНК

Можеш да прочетеш статии, написани от Радо на ТОЗИ ЛИНК

Ръцете на Радо Чакръкчията
Ръцете на Радо Чакръкчията
Rade Center Call now