DNA

Автор: Ася Иванова

Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

Мечти.

Вероятно всеки от нас многократно е чувал, че „Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му”. Хората имаме разнообразни желания – бленуваме за съвършения партньор, за щастливо семейство, за успешна кариера, за пари, за екзотични пътешествия, за красиво и здраво тяло, за голяма къща, за деца, за духовно израстване, за мъдрост, за дълголетие… Списъкът е наистина безкраен. Сбъдвайки мечтите си, ние се чувстваме щастливи и вдъхновени за нови подвизи.

За съжаление, нерядко идват и моменти, в които не получаваме това, което искаме. Един от най-често срещаните въпроси, които получавам на консултации е: „Защо точно на мен се случва? Защо нямам това, за което мечтая?”. Отговорът е много прост и е известен отдавна – заради липсата на енергия. Да, и това, че „всичко е енергия” също сме го чували многократно без да осъзнаваме каква огромна сила притежаваме за влияние върху ситуациите в живота ни.

Решение.

В съвременния технологичен и забързан свят често пренебрегваме истини, познати на човечеството от векове. Всеизвестен факт например е, че в традиционната китайска медицина и иглотерапия се постигат забележителни резултати при лечение на упорити заболявания, дископатии, алергии, депресия, трудно лечими болести, именно чрез прилагане на методи за балансиране на енергията. В работата ми с клиенти ежедневно наблюдавам проблеми, свързани с взаимоотношенията, липсата на интимност и страст във връзката, проблеми в работата, липса на пари. Болшинството от тези проблеми са в следствие на преживени в миналото травми, стресиращи случки, които са породили страхове, несигурност за бъдещето, постоянен стрес и напрежение в настоящето. Всички тези фактори неминуемо водят до дисбаланс, липса на енергия, понижена самооценка и неувереност.

А за сбъдване на мечтите е нужно да имаме достатъчно енергия. Липсата й дава сигнали на нашето подсъзнание, че нямаме възможност да се справим и се самосаботиране, независимо че на съзнателно ниво ние твърдо заявяваме своето желание.

Откъс от писмо.

За да илюстрирам това, ще цитирам откъс от писмо, което клиентка изпрати след терапията K-power.

“Казвам се Валерия. На 37 години съм. Живея в София. Ще ви разкажа на кратко своята история: С Даниел наскоро се разведохме. Бяхме заедно едва 2 години. Началото беше обещаващо и имах много надежди за бъдещето. За съжаление към края на първата година нещата започнаха да се влошават. Той започна да закъснява след работа, охладня към мен, ставаше все по-груб и злобен. Опитвах да спася връзката, но скандалите ни зачестиха. Той обвиняваше мен за всичко, крещеше ми силно, а аз правех всичко за него, грижех се за дома ни, готвех, чистех. Накрая вече ме приемаше като слугиня и не искаше дори да говорим. Разделихме се след грозен скандал. Събрах си дрехите и отидох при майка ми. Разводът беше ужасен, проточи се с месеци и завърши насред зимата. Изкарах празниците зарината в купчина салфетки, с които бършех сълзите си. Толкова бях изморена и отчаяна от тези глупости. На всичкото отгоре не ми беше за първи път. Всеки мъж, с когото досега съм имала връзка, е поредният „Даниел“. Поне последният ми предложи брак. В началото всеки от тях беше толкова добър и внимателен към мен. Казваха, че съм Единствената на света. А като се събирахме да живеем заедно –  всичко се променяше и само питаха: „Къде ми е салатата?“, „Няма ли бира?“, „Какво дават по телевизията?“

Страх ме беше да се срещам с мъже. Сънувах кошмари, гневна бях през цялото време на всички около мен. Избухвах срещу майка си, към приятелките си, колегите и не можех да се спра. А майка ми продължаваше всеки път да ме пита намерила ли съм си нов мъж и кога ще й родя внуче. Все едно това зависи само от мен! Успяваше всеки път да ме изкара вън от кожата ми.

Благодарение на K-power терапията с теб Ася успях да достигна до причината защо връзките ми в началото страртират добре, но после все се провалят. Благодаря ти. Осъзнах, че наистина имам вярването, че не заслужавам да съм обичана и се страхувам от обвързване. Затова в миналото правех всичко по силите си да дам любов на мъжа до себе си, да го обгрижвам до степен на обсебване, а в същото време не исках нищо за себе си и ревнувах постоянно. След тези наши две терапии с теб най-накрая успях да балансирам енергията в мен. Както проверихме с теб – онзи стар енергиен блокаж вече го няма в тялото и ума ми.

Мога да ти се похваля. Три месеца след нашите терапии срещнах Калоян. За първи път в живота ми чувствам какво е да си обичана…“ – автор Валерия, 37 години, София.

Коренът на проблема.

Само когато открием къде се корени истинския проблем, само тогава може да постигнем ефективна терапия. В противен случай ние образно казано само подрязваме клончетата на бурена, но не го изкореняваме и след време бурена отново израства по-голям от всякога. В конкретният казус дамата имаше страх от обвързване. Този страх, породен от преживяна травма в миналото й, парализираше логическия й ум и тя предприемаше действия, с които неосъзнато саботира отношенията си. Без да се направи изчистване на страха и негативните вярвания, последвано от балансиране на енергията по меридианите чрез въздействие на специфични точки в тялото, дори и най-прекрасният мъж да се появи до тази жена, то развръзката ще е същата като в миналото й.

Ако искаме да привлечем качествен партньор, да имаме щастливо семейство, удовлетворяваща кариера, здраве, пари, успехи, е важно да изчистим всички енергийни блокажи.

Как се прави енергийно изчистване?

Многократно са ми задавали въпроса: „Как става това изчистване?”. Един от най-ефективните методи за балансиране на енергията е К-power терапията с Епигенетичните Лечебни цикли, която е част от науката Кинезиология. Уникалното при този метод е, че резултатите са видими още след първата терапия. Работи се по енергийните меридиани, като се въздейства на точно определени точки в конкретна последователност и продължителност.

K-power терапия.

Същественото при K-power терапията е, че този инструмент дава отговори, а не просто съвети. Позволява ни да видим защо нямаме това, което искаме и къде е блокирана системата.

Наскоро в телевизионно интервю ми бе зададен въпроса: „Как балансирането на енергията реално ни помага да имаме повече пари, любящ партньор и здраве?”.

Отговорих така: „Нека си представим нашето тяло като прекрасна зеленчукова градина. Лехите са прекопани и отлично подравнени, няма никакви бурени и плевели. Всяка една е прилежно обозначена с красиво надписана табелка. Посадили сме най-вкусните розови домати, най-крехките краставици, най-ароматните ягоди, най-сочните марулки, има също лук, тиквички, пресен магданоз и копър, био морковчета, крехко зеле и пъстри цветя за разкош. Инвестирали сме време, желание, а и голяма сума пари за модерна поливна система. Надяваме се на изобилна реколта. Всичко е прекрасно до момента, в който установяваме, че в скъпоструващата ни поливна система има прекъснат маркуч и водата полива само първите три лехи, но не достига до останалите седем лехи в градината. Слънцето щедро напича и неполятите зеленчуци са почти изсъхнали. Рискуваме целия ни труд да е бил напразно и да загубим всичко. Решението е възможно най-скоро да поправим прекъснатите маркучи, за да може живителната течност да достигне в цялата градина.“

Същото се случва и с нашето тяло – ако имаме места, където енергията е блокирала и не тече равномерно по всички меридиани, то ние нямаме ресурс да получаваме това, за което мечтаем. Колкото по-продължително оставяме тялото си в дисбаланс, толкова повече проблеми се появяват в живота ни, а болестите са сигнал, че е време да действаме. В моята практика редовно използвам K-power терапията. Обичам да работя с нея, защото дава бързи резултати – буквално още след първата среща,  човек вижда своето подобрение.

Болшинството от хората, които се доверяват на моята експертиза споделят, че са пробвали разнообразни други терапии в миналото, но са изтощени и обезверени от многото на брой сеанси, даващи малък или никакъв резултат, които е трябвало да правят и дългата продължителност, което ги демотивира, а също и инвестицията на доста време и средства. В K-power терапията едни от най-ценните предимства са именно яснотата и бързите резултати. Тя е практична, безболезнена и изключително ефективна.

K-power Терапията е особено подходяща за хора, които в момента се чувстват в безизходица, стресирани са, объркани са и имат готовност да работят за положителна промяна и осъществяване на мечтите си.

За записване на консултация –  позвънете на тел. 0888 406 659 или на 0885 314 878.

Колко струва K-power терапията? Отговор: 70лв.

Колко е времетраенето на една процедура K-power терапия? Отговор: 60мин.

Повече за автора:

Asya Ivanova
Ася Иванова

Ася Иванова е успешна бизнес дама с над 16 годишен опит в корпоративния свят, където ръководи екипи на 3 континента.

Често канен лектор на форуми и конференции по теми, посветени на насърчаването и подкрепата на жените в бизнеса и женското лидерство.

Високорезултатен консултант, експерт по управление и мотивация на персонал, водеща на корпоративни обучителни програми.

Щастливо омъжена от 15 години, майка на две деца. Нейните статии, видеа и семинари вдъхновяват хиляди жени в България и по света да постигат положителна промяна и щастлив живот.

В практиката си успешно използва придобитите знания от Тетахийлинг, Кинезиология, Приложна психология, коучинг, прилагайки разнообразие от методи,  чиято комбинация дава бързи резултати за клиентите й.

Автор е на книгата „Магията на баланса” – практически наръчник как да имаме успешна кариера и щастливо семейство едновременно. Книгата можете да намерите в нашият здравен център, както и в секцията ни Продукти.

Медиите я наричат „менторът на звездите”, защото на наейната експертиза се довериха много от популярните лица и тя успя да задоми едни от най-желаните ергени в България. Ася е партньор в Университет за Личностно развитие и Предприемачество, съорганизатор и лектор на „Големият Взрив” в зала „Арена Армеец”- София.

Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

2 мнения по „Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

  • 02/02/2021 в 10:46 am
    Permalink

    Hi Sal. Improvise boldly. This is the way to find something good. All bad results will teach you to make better experiments

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Rade Center Call now