Rade Center

DNA

Автор: Ася Иванова

Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

Мечти.

Вероятно всеки от нас многократно е чувал, че „Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му”. Хората имаме разнообразни желания – бленуваме за съвършения партньор, за щастливо семейство, за успешна кариера, за пари, за екзотични пътешествия, за красиво и здраво тяло, за голяма къща, за деца, за духовно израстване, за мъдрост, за дълголетие… Списъкът е наистина безкраен. Сбъдвайки мечтите си, ние се чувстваме щастливи и вдъхновени за нови подвизи.

За съжаление, нерядко идват и моменти, в които не получаваме това, което искаме. Един от най-често срещаните въпроси, които получавам на консултации е: „Защо точно на мен се случва? Защо нямам това, за което мечтая?”. Отговорът е много прост и е известен отдавна – заради липсата на енергия. Да, и това, че „всичко е енергия” също сме го чували многократно без да осъзнаваме каква огромна сила притежаваме за влияние върху ситуациите в живота ни.

Решение.

В съвременния технологичен и забързан свят често пренебрегваме истини, познати на човечеството от векове. Всеизвестен факт например е, че в традиционната китайска медицина и иглотерапия се постигат забележителни резултати при лечение на упорити заболявания, дископатии, алергии, депресия, трудно лечими болести, именно чрез прилагане на методи за балансиране на енергията. В работата ми с клиенти ежедневно наблюдавам проблеми, свързани с взаимоотношенията, липсата на интимност и страст във връзката, проблеми в работата, липса на пари. Болшинството от тези проблеми са в следствие на преживени в миналото травми, стресиращи случки, които са породили страхове, несигурност за бъдещето, постоянен стрес и напрежение в настоящето. Всички тези фактори неминуемо водят до дисбаланс, липса на енергия, понижена самооценка и неувереност.

А за сбъдване на мечтите е нужно да имаме достатъчно енергия. Липсата й дава сигнали на нашето подсъзнание, че нямаме възможност да се справим и се самосаботиране, независимо че на съзнателно ниво ние твърдо заявяваме своето желание.

Откъс от писмо.

За да илюстрирам това, ще цитирам откъс от писмо, което клиентка изпрати след терапията K-power.

“Казвам се Валерия. На 37 години съм. Живея в София. Ще ви разкажа на кратко своята история: С Даниел наскоро се разведохме. Бяхме заедно едва 2 години. Началото беше обещаващо и имах много надежди за бъдещето. За съжаление към края на първата година нещата започнаха да се влошават. Той започна да закъснява след работа, охладня към мен, ставаше все по-груб и злобен. Опитвах да спася връзката, но скандалите ни зачестиха. Той обвиняваше мен за всичко, крещеше ми силно, а аз правех всичко за него, грижех се за дома ни, готвех, чистех. Накрая вече ме приемаше като слугиня и не искаше дори да говорим. Разделихме се след грозен скандал. Събрах си дрехите и отидох при майка ми. Разводът беше ужасен, проточи се с месеци и завърши насред зимата. Изкарах празниците зарината в купчина салфетки, с които бършех сълзите си. Толкова бях изморена и отчаяна от тези глупости. На всичкото отгоре не ми беше за първи път. Всеки мъж, с когото досега съм имала връзка, е поредният „Даниел“. Поне последният ми предложи брак. В началото всеки от тях беше толкова добър и внимателен към мен. Казваха, че съм Единствената на света. А като се събирахме да живеем заедно –  всичко се променяше и само питаха: „Къде ми е салатата?“, „Няма ли бира?“, „Какво дават по телевизията?“

Страх ме беше да се срещам с мъже. Сънувах кошмари, гневна бях през цялото време на всички около мен. Избухвах срещу майка си, към приятелките си, колегите и не можех да се спра. А майка ми продължаваше всеки път да ме пита намерила ли съм си нов мъж и кога ще й родя внуче. Все едно това зависи само от мен! Успяваше всеки път да ме изкара вън от кожата ми.

Благодарение на K-power терапията с теб Ася успях да достигна до причината защо връзките ми в началото страртират добре, но после все се провалят. Благодаря ти. Осъзнах, че наистина имам вярването, че не заслужавам да съм обичана и се страхувам от обвързване. Затова в миналото правех всичко по силите си да дам любов на мъжа до себе си, да го обгрижвам до степен на обсебване, а в същото време не исках нищо за себе си и ревнувах постоянно. След тези наши две терапии с теб най-накрая успях да балансирам енергията в мен. Както проверихме с теб – онзи стар енергиен блокаж вече го няма в тялото и ума ми.

Мога да ти се похваля. Три месеца след нашите терапии срещнах Калоян. За първи път в живота ми чувствам какво е да си обичана…“ – автор Валерия, 37 години, София.

Коренът на проблема.

Само когато открием къде се корени истинския проблем, само тогава може да постигнем ефективна терапия. В противен случай ние образно казано само подрязваме клончетата на бурена, но не го изкореняваме и след време бурена отново израства по-голям от всякога. В конкретният казус дамата имаше страх от обвързване. Този страх, породен от преживяна травма в миналото й, парализираше логическия й ум и тя предприемаше действия, с които неосъзнато саботира отношенията си. Без да се направи изчистване на страха и негативните вярвания, последвано от балансиране на енергията по меридианите чрез въздействие на специфични точки в тялото, дори и най-прекрасният мъж да се появи до тази жена, то развръзката ще е същата като в миналото й.

Ако искаме да привлечем качествен партньор, да имаме щастливо семейство, удовлетворяваща кариера, здраве, пари, успехи, е важно да изчистим всички енергийни блокажи.

Как се прави енергийно изчистване?

Многократно са ми задавали въпроса: „Как става това изчистване?”. Един от най-ефективните методи за балансиране на енергията е К-power терапията с Епигенетичните Лечебни цикли, която е част от науката Кинезиология. Уникалното при този метод е, че резултатите са видими още след първата терапия. Работи се по енергийните меридиани, като се въздейства на точно определени точки в конкретна последователност и продължителност.

K-power терапия.

Същественото при K-power терапията е, че този инструмент дава отговори, а не просто съвети. Позволява ни да видим защо нямаме това, което искаме и къде е блокирана системата.

Наскоро в телевизионно интервю ми бе зададен въпроса: „Как балансирането на енергията реално ни помага да имаме повече пари, любящ партньор и здраве?”.

Отговорих така: „Нека си представим нашето тяло като прекрасна зеленчукова градина. Лехите са прекопани и отлично подравнени, няма никакви бурени и плевели. Всяка една е прилежно обозначена с красиво надписана табелка. Посадили сме най-вкусните розови домати, най-крехките краставици, най-ароматните ягоди, най-сочните марулки, има също лук, тиквички, пресен магданоз и копър, био морковчета, крехко зеле и пъстри цветя за разкош. Инвестирали сме време, желание, а и голяма сума пари за модерна поливна система. Надяваме се на изобилна реколта. Всичко е прекрасно до момента, в който установяваме, че в скъпоструващата ни поливна система има прекъснат маркуч и водата полива само първите три лехи, но не достига до останалите седем лехи в градината. Слънцето щедро напича и неполятите зеленчуци са почти изсъхнали. Рискуваме целия ни труд да е бил напразно и да загубим всичко. Решението е възможно най-скоро да поправим прекъснатите маркучи, за да може живителната течност да достигне в цялата градина.“

Същото се случва и с нашето тяло – ако имаме места, където енергията е блокирала и не тече равномерно по всички меридиани, то ние нямаме ресурс да получаваме това, за което мечтаем. Колкото по-продължително оставяме тялото си в дисбаланс, толкова повече проблеми се появяват в живота ни, а болестите са сигнал, че е време да действаме. В моята практика редовно използвам K-power терапията. Обичам да работя с нея, защото дава бързи резултати – буквално още след първата среща,  човек вижда своето подобрение.

Болшинството от хората, които се доверяват на моята експертиза споделят, че са пробвали разнообразни други терапии в миналото, но са изтощени и обезверени от многото на брой сеанси, даващи малък или никакъв резултат, които е трябвало да правят и дългата продължителност, което ги демотивира, а също и инвестицията на доста време и средства. В K-power терапията едни от най-ценните предимства са именно яснотата и бързите резултати. Тя е практична, безболезнена и изключително ефективна.

K-power Терапията е особено подходяща за хора, които в момента се чувстват в безизходица, стресирани са, объркани са и имат готовност да работят за положителна промяна и осъществяване на мечтите си.

За записване на консултация –  позвънете на тел. 0888 406 659 или на 0885 314 878.

Колко струва K-power терапията? Отговор: 70лв.

Колко е времетраенето на една процедура K-power терапия? Отговор: 60мин.

Повече за автора:

Asya Ivanova
Ася Иванова

Ася Иванова е успешна бизнес дама с над 16 годишен опит в корпоративния свят, където ръководи екипи на 3 континента.

Често канен лектор на форуми и конференции по теми, посветени на насърчаването и подкрепата на жените в бизнеса и женското лидерство.

Високорезултатен консултант, експерт по управление и мотивация на персонал, водеща на корпоративни обучителни програми.

Щастливо омъжена от 15 години, майка на две деца. Нейните статии, видеа и семинари вдъхновяват хиляди жени в България и по света да постигат положителна промяна и щастлив живот.

В практиката си успешно използва придобитите знания от Тетахийлинг, Кинезиология, Приложна психология, коучинг, прилагайки разнообразие от методи,  чиято комбинация дава бързи резултати за клиентите й.

Автор е на книгата „Магията на баланса” – практически наръчник как да имаме успешна кариера и щастливо семейство едновременно. Книгата можете да намерите в нашият здравен център, както и в секцията ни Продукти.

Медиите я наричат „менторът на звездите”, защото на наейната експертиза се довериха много от популярните лица и тя успя да задоми едни от най-желаните ергени в България. Ася е партньор в Университет за Личностно развитие и Предприемачество, съорганизатор и лектор на „Големият Взрив” в зала „Арена Армеец”- София.

Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

61 мнения по „Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

 • 23/08/2020 в 5:09 pm
  Permalink

  C’est en réalité une information agréable et utile. Je suis convaincu que vous venez de partager ces informations utiles avec nous. S’il vous plaît, gardez-nous au courant de ceci. Merci d’avoir partagé. Roxanne Wilt Eba

  Отговор
 • 23/08/2020 в 7:44 pm
  Permalink

  Você tem um fabuloso blog de graças. Nonnah James Behlke

  Отговор
 • 12/11/2020 в 7:59 pm
  Permalink

  If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

  Отговор
 • 13/11/2020 в 12:12 am
  Permalink

  If you wish for to get a great deal from this piece of writing then you have to apply such strategies to your won web site. Cristionna Ferrell Yasu

  Отговор
 • 13/11/2020 в 3:58 pm
  Permalink

  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this post and the rest of the website is really good. Nancey Judah Lynda

  Отговор
 • 13/11/2020 в 6:13 pm
  Permalink

  I gotta favorite this website it seems extremely helpful invaluable. Vikky Andy Hoban

  Отговор
 • 14/11/2020 в 2:11 am
  Permalink

  There is certainly a lot to know about this issue. I really like all the points you made. Berry Halsy Nanette

  Отговор
 • 14/11/2020 в 4:25 am
  Permalink

  Hello to all, how is everything, I think every one is getting more from this web page, and your views are pleasant designed for new users. Ariadne Otes Bonny

  Отговор
 • 14/11/2020 в 1:44 pm
  Permalink

  I think the admin of this website is in fact working hard in support of his site, because here every stuff is quality based data. Perla Erhart Helbonnas

  Отговор
 • 14/11/2020 в 4:01 pm
  Permalink

  Only wanna comment that you have a very decent site, I like the design it actually stands out. Emyle Brett Savory

  Отговор
 • 15/11/2020 в 4:56 pm
  Permalink

  Your new valuable important points imply much a person like me and extremely more to my workplace workers. With thanks; out of everyone of us. Anya Bartolemo Tallia

  Отговор
 • 15/11/2020 в 7:01 pm
  Permalink

  Appreciation to my father who stated to me on the topic of this web site, this website is really amazing. Reta Garret Tengdin

  Отговор
 • 16/11/2020 в 12:47 am
  Permalink

  This post is actually a pleasant one it helps new web users, who are wishing in favor of blogging. Floria Anselm Alves

  Отговор
 • 16/11/2020 в 10:22 pm
  Permalink

  Remarkable! Its truly amazing piece of writing, I have got much clear idea about from this paragraph.

  Отговор
 • 17/11/2020 в 8:20 am
  Permalink

  Dead written subject material , thanks for information . Mariel Tomlin Eldrid

  Отговор
 • 17/11/2020 в 11:54 pm
  Permalink

  Simply desire to say your article is as astonishing. Alena Ivar Shaun

  Отговор
 • 19/11/2020 в 10:07 pm
  Permalink

  Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this article plus the rest of the website is also really good. Casie Bronson Grayce

  Отговор
 • 20/11/2020 в 7:10 am
  Permalink

  Some genuinely nice and utilitarian information on this web site, as well I think the layout has excellent features. Tatum Wang Ammadis

  Отговор
 • 23/11/2020 в 12:58 pm
  Permalink

  I am incessantly thought about this, thanks for putting up. Katinka Prentiss Dorca

  Отговор
 • 09/12/2020 в 1:10 pm
  Permalink

  Muchos Gracias for your post. Really looking forward to read more. Margie Reese Oilla

  Отговор
 • 09/12/2020 в 4:12 pm
  Permalink

  Good post. I will be going through solme of these isues as well.. Loise Charley Ransome

  Отговор
 • 09/12/2020 в 10:51 pm
  Permalink

  A round of applause for your article. Really thank you! Keep writing. Millicent Federico Helbonnah

  Отговор
 • 24/12/2020 в 4:08 am
  Permalink

  You made some nice points there. I looked on the internet for the subject matter and found most individuals will agree with your site.

  Отговор
 • 24/12/2020 в 6:23 pm
  Permalink

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Отговор
 • 25/12/2020 в 11:51 pm
  Permalink

  You made some nice points there. I looked on the internet for the subject matter and found most individuals will agree with your site.

  Отговор
 • 27/12/2020 в 2:32 am
  Permalink

  Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

  Отговор
 • 28/12/2020 в 12:58 am
  Permalink

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.|

  Отговор
 • 29/12/2020 в 7:12 pm
  Permalink

  It’s going to be finish of mine day, but before ending I am reading this impressive paragraph to increase my experience.|

  Отговор
 • 30/12/2020 в 7:42 pm
  Permalink

  Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly return.|

  Отговор
 • 01/01/2021 в 5:20 am
  Permalink

  After looking at a handful of the blog articles on your website, I honestly appreciate your technique of writing a blog. I saved as a favorite it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please check out my website too and let me know what you think.|

  Отговор
 • 01/01/2021 в 4:17 pm
  Permalink

  Fine way of explaining, and fastidious post to take facts regarding my presentation subject matter, which i am going to convey in university.|

  Отговор
 • 03/01/2021 в 4:16 am
  Permalink

  Hello there! This blog post could not be written much better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I will send this article to him. Pretty sure he’ll have a very good read. Thanks for sharing!|

  Отговор
 • 03/01/2021 в 5:29 pm
  Permalink

  Good day! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.|

  Отговор
 • 05/01/2021 в 6:21 am
  Permalink

  I am really impressed together with your writing skills as neatly as with the structure to your weblog. Is this a paid subject or did you modify it yourself? Anyway stay up the nice quality writing, it’s rare to peer a nice weblog like this one nowadays..|

  Отговор
 • 06/01/2021 в 1:02 am
  Permalink

  Hi to every one, the contents existing at this web page are actually remarkable for people experience, well, keep up the nice work fellows.|

  Отговор
 • 06/01/2021 в 4:52 am
  Permalink

  Just wish to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply spectacular and that i could assume you’re a professional in this subject. Fine together with your permission allow me to grasp your RSS feed to stay updated with approaching post. Thank you one million and please carry on the enjoyable work.|

  Отговор
 • 07/01/2021 в 12:06 pm
  Permalink

  Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I really like the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing blog!|

  Отговор
 • 08/01/2021 в 4:09 am
  Permalink

  I read this piece of writing completely about the difference of latest and previous technologies, it’s awesome article.|

  Отговор
 • 08/01/2021 в 1:34 pm
  Permalink

  A motivating discussion is worth comment. I believe that you should publish more about this subject, it may not be a taboo subject but typically people do not discuss these issues. To the next! All the best!!|

  Отговор
 • 09/01/2021 в 12:34 pm
  Permalink

  It’s really a great and useful piece of info. I am glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.|

  Отговор
 • 09/01/2021 в 6:03 pm
  Permalink

  Very good info. Lucky me I discovered your blog by accident (stumbleupon). I’ve saved as a favorite for later!|

  Отговор
 • 12/01/2021 в 7:30 pm
  Permalink

  excellent submit, very informative. I’m wondering why the other specialists of this sector don’t realize this. You should proceed your writing. I’m confident, you’ve a great readers’ base already!|

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now ButtonCall now