Rade Center

DNA

Автор: Ася Иванова

Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

Мечти.

Вероятно всеки от нас многократно е чувал, че „Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му”. Хората имаме разнообразни желания – бленуваме за съвършения партньор, за щастливо семейство, за успешна кариера, за пари, за екзотични пътешествия, за красиво и здраво тяло, за голяма къща, за деца, за духовно израстване, за мъдрост, за дълголетие… Списъкът е наистина безкраен. Сбъдвайки мечтите си, ние се чувстваме щастливи и вдъхновени за нови подвизи.

За съжаление, нерядко идват и моменти, в които не получаваме това, което искаме. Един от най-често срещаните въпроси, които получавам на консултации е: „Защо точно на мен се случва? Защо нямам това, за което мечтая?”. Отговорът е много прост и е известен отдавна – заради липсата на енергия. Да, и това, че „всичко е енергия” също сме го чували многократно без да осъзнаваме каква огромна сила притежаваме за влияние върху ситуациите в живота ни.

Решение.

В съвременния технологичен и забързан свят често пренебрегваме истини, познати на човечеството от векове. Всеизвестен факт например е, че в традиционната китайска медицина и иглотерапия се постигат забележителни резултати при лечение на упорити заболявания, дископатии, алергии, депресия, трудно лечими болести, именно чрез прилагане на методи за балансиране на енергията. В работата ми с клиенти ежедневно наблюдавам проблеми, свързани с взаимоотношенията, липсата на интимност и страст във връзката, проблеми в работата, липса на пари. Болшинството от тези проблеми са в следствие на преживени в миналото травми, стресиращи случки, които са породили страхове, несигурност за бъдещето, постоянен стрес и напрежение в настоящето. Всички тези фактори неминуемо водят до дисбаланс, липса на енергия, понижена самооценка и неувереност.

А за сбъдване на мечтите е нужно да имаме достатъчно енергия. Липсата й дава сигнали на нашето подсъзнание, че нямаме възможност да се справим и се самосаботиране, независимо че на съзнателно ниво ние твърдо заявяваме своето желание.

Откъс от писмо.

За да илюстрирам това, ще цитирам откъс от писмо, което клиентка изпрати след терапията K-power.

“Казвам се Валерия. На 37 години съм. Живея в София. Ще ви разкажа на кратко своята история: С Даниел наскоро се разведохме. Бяхме заедно едва 2 години. Началото беше обещаващо и имах много надежди за бъдещето. За съжаление към края на първата година нещата започнаха да се влошават. Той започна да закъснява след работа, охладня към мен, ставаше все по-груб и злобен. Опитвах да спася връзката, но скандалите ни зачестиха. Той обвиняваше мен за всичко, крещеше ми силно, а аз правех всичко за него, грижех се за дома ни, готвех, чистех. Накрая вече ме приемаше като слугиня и не искаше дори да говорим. Разделихме се след грозен скандал. Събрах си дрехите и отидох при майка ми. Разводът беше ужасен, проточи се с месеци и завърши насред зимата. Изкарах празниците зарината в купчина салфетки, с които бършех сълзите си. Толкова бях изморена и отчаяна от тези глупости. На всичкото отгоре не ми беше за първи път. Всеки мъж, с когото досега съм имала връзка, е поредният „Даниел“. Поне последният ми предложи брак. В началото всеки от тях беше толкова добър и внимателен към мен. Казваха, че съм Единствената на света. А като се събирахме да живеем заедно –  всичко се променяше и само питаха: „Къде ми е салатата?“, „Няма ли бира?“, „Какво дават по телевизията?“

Страх ме беше да се срещам с мъже. Сънувах кошмари, гневна бях през цялото време на всички около мен. Избухвах срещу майка си, към приятелките си, колегите и не можех да се спра. А майка ми продължаваше всеки път да ме пита намерила ли съм си нов мъж и кога ще й родя внуче. Все едно това зависи само от мен! Успяваше всеки път да ме изкара вън от кожата ми.

Благодарение на K-power терапията с теб Ася успях да достигна до причината защо връзките ми в началото страртират добре, но после все се провалят. Благодаря ти. Осъзнах, че наистина имам вярването, че не заслужавам да съм обичана и се страхувам от обвързване. Затова в миналото правех всичко по силите си да дам любов на мъжа до себе си, да го обгрижвам до степен на обсебване, а в същото време не исках нищо за себе си и ревнувах постоянно. След тези наши две терапии с теб най-накрая успях да балансирам енергията в мен. Както проверихме с теб – онзи стар енергиен блокаж вече го няма в тялото и ума ми.

Мога да ти се похваля. Три месеца след нашите терапии срещнах Калоян. За първи път в живота ми чувствам какво е да си обичана…“ – автор Валерия, 37 години, София.

Коренът на проблема.

Само когато открием къде се корени истинския проблем, само тогава може да постигнем ефективна терапия. В противен случай ние образно казано само подрязваме клончетата на бурена, но не го изкореняваме и след време бурена отново израства по-голям от всякога. В конкретният казус дамата имаше страх от обвързване. Този страх, породен от преживяна травма в миналото й, парализираше логическия й ум и тя предприемаше действия, с които неосъзнато саботира отношенията си. Без да се направи изчистване на страха и негативните вярвания, последвано от балансиране на енергията по меридианите чрез въздействие на специфични точки в тялото, дори и най-прекрасният мъж да се появи до тази жена, то развръзката ще е същата като в миналото й.

Ако искаме да привлечем качествен партньор, да имаме щастливо семейство, удовлетворяваща кариера, здраве, пари, успехи, е важно да изчистим всички енергийни блокажи.

Как се прави енергийно изчистване?

Многократно са ми задавали въпроса: „Как става това изчистване?”. Един от най-ефективните методи за балансиране на енергията е К-power терапията с Епигенетичните Лечебни цикли, която е част от науката Кинезиология. Уникалното при този метод е, че резултатите са видими още след първата терапия. Работи се по енергийните меридиани, като се въздейства на точно определени точки в конкретна последователност и продължителност.

K-power терапия.

Същественото при K-power терапията е, че този инструмент дава отговори, а не просто съвети. Позволява ни да видим защо нямаме това, което искаме и къде е блокирана системата.

Наскоро в телевизионно интервю ми бе зададен въпроса: „Как балансирането на енергията реално ни помага да имаме повече пари, любящ партньор и здраве?”.

Отговорих така: „Нека си представим нашето тяло като прекрасна зеленчукова градина. Лехите са прекопани и отлично подравнени, няма никакви бурени и плевели. Всяка една е прилежно обозначена с красиво надписана табелка. Посадили сме най-вкусните розови домати, най-крехките краставици, най-ароматните ягоди, най-сочните марулки, има също лук, тиквички, пресен магданоз и копър, био морковчета, крехко зеле и пъстри цветя за разкош. Инвестирали сме време, желание, а и голяма сума пари за модерна поливна система. Надяваме се на изобилна реколта. Всичко е прекрасно до момента, в който установяваме, че в скъпоструващата ни поливна система има прекъснат маркуч и водата полива само първите три лехи, но не достига до останалите седем лехи в градината. Слънцето щедро напича и неполятите зеленчуци са почти изсъхнали. Рискуваме целия ни труд да е бил напразно и да загубим всичко. Решението е възможно най-скоро да поправим прекъснатите маркучи, за да може живителната течност да достигне в цялата градина.“

Същото се случва и с нашето тяло – ако имаме места, където енергията е блокирала и не тече равномерно по всички меридиани, то ние нямаме ресурс да получаваме това, за което мечтаем. Колкото по-продължително оставяме тялото си в дисбаланс, толкова повече проблеми се появяват в живота ни, а болестите са сигнал, че е време да действаме. В моята практика редовно използвам K-power терапията. Обичам да работя с нея, защото дава бързи резултати – буквално още след първата среща,  човек вижда своето подобрение.

Болшинството от хората, които се доверяват на моята експертиза споделят, че са пробвали разнообразни други терапии в миналото, но са изтощени и обезверени от многото на брой сеанси, даващи малък или никакъв резултат, които е трябвало да правят и дългата продължителност, което ги демотивира, а също и инвестицията на доста време и средства. В K-power терапията едни от най-ценните предимства са именно яснотата и бързите резултати. Тя е практична, безболезнена и изключително ефективна.

K-power Терапията е особено подходяща за хора, които в момента се чувстват в безизходица, стресирани са, объркани са и имат готовност да работят за положителна промяна и осъществяване на мечтите си.

За записване на консултация –  позвънете на тел. 0888 406 659 или на 0885 314 878.

Колко струва K-power терапията? Отговор: 70лв.

Колко е времетраенето на една процедура K-power терапия? Отговор: 60мин.

Повече за автора:

Asya Ivanova
Ася Иванова

Ася Иванова е успешна бизнес дама с над 16 годишен опит в корпоративния свят, където ръководи екипи на 3 континента.

Често канен лектор на форуми и конференции по теми, посветени на насърчаването и подкрепата на жените в бизнеса и женското лидерство.

Високорезултатен консултант, експерт по управление и мотивация на персонал, водеща на корпоративни обучителни програми.

Щастливо омъжена от 15 години, майка на две деца. Нейните статии, видеа и семинари вдъхновяват хиляди жени в България и по света да постигат положителна промяна и щастлив живот.

В практиката си успешно използва придобитите знания от Тетахийлинг, Кинезиология, Приложна психология, коучинг, прилагайки разнообразие от методи,  чиято комбинация дава бързи резултати за клиентите й.

Автор е на книгата „Магията на баланса” – практически наръчник как да имаме успешна кариера и щастливо семейство едновременно. Книгата можете да намерите в нашият здравен център, както и в секцията ни Продукти.

Медиите я наричат „менторът на звездите”, защото на наейната експертиза се довериха много от популярните лица и тя успя да задоми едни от най-желаните ергени в България. Ася е партньор в Университет за Личностно развитие и Предприемачество, съорганизатор и лектор на „Големият Взрив” в зала „Арена Армеец”- София.

Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

6 мнения по „Защо нямаме това, за което мечтаем и как да го получим?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now ButtonCall now